Programe TV Online in Germania prin Focus Sat

Programe TV Online in Germania prin Focus Sat

Cu ajutorul aplicatie Focus Sat poti avea programe TV Online in Germania, Spania, Norvegia, Anglia, Danemarca, Olanda etc. Ai acces la posturi romanesti online si canale internationale. Accesezi programele de televiziune online cand si de unde doresti.

Cum poti accesa programe TV Online in Germania utilizand aplicatia Focus Sat

Poti testa gratuit 7 zile programele TV online in Germania dupa care poti reincarcare cartela lunar prin abonamente sau ocazional. Poti accesa programele TV de pe tableta, laptop, calculator, telefon sau Smart TV.
Programele TV online pot fi urmarite si din orice browser web oriunde in Europa, Anglia, Germania, Danemarca, Spania, Norvegia, Olanda etc daca esti conectat la internet.

Programele TV Online nu au nevoie de echipamente speciale antena, receptor … descarci aplicatia Focus Sat si ai acces rapid la programele romanesti sau internationale favorite. Trebuie sa iti crezi cont pe site-ul focussat.ro, este rapid si usor de creat dar obligatoriu si trebuie confirmat de catre Focus Sat.

Pentru a viziona programele TV online trebuie sa

  • te inregistrezi pe site-ul Focus Sat
  • confirmi contul Focus Sat online creat
  • achizitionezi un pachet cu programele online. Pachetele cu programe online sunt descrise mai jos.
  • descarci aplicatia Focus Sat sau deschizi direct in browser

Pachete de canale TV Online Focus Sat in Germania

Poti alege intre cele doua pachete speciale pentru programele TV online oferite de Focus Sat:

  • 97 programe online Pachetul Play TV Extra la pretul de 63 lei / luna, potrivit pentru familie cuprinde de la documentare, stiri pana la desene, sport, muzica, divertisment. Beneficiezi de alte platforme TV cum sunt: Antena play, HBO, Go, Filmbox Live si acces la biblioteca video. Ai programe romanesti cu functia Replay si Restart la peste 40 de canale. Foarte important este ca poti accesa programele online in acelasi timp pe 3 dispozitive.
  • 51 programe online cu pachetul Play TV la 32 lei/ luna, programe romanesti clasice si 21 de canale cu functia Restart si Replay. In rest beneficiezi de aceleasi facilitati doar ca vrei putea accesa mai putine programe TV online in Germania.

Programele TV online romanesti oferite de Focus Sat in Germania sunt usor de accesat datorita aplicatiei. In cateva minute puteti sa urmariti programele TV romanesti favorite si sa reincarcati atunci cand aveti nevoie. Poti consulta aici un Ghid despre Reincarcare Focus Sat online >>

 

Aplicatia Focus Sat este usor de utilizat, prietenoasa si apreciata de catre utilizatori. Programe TV online romanesti in Germania pot fi accesate si direct din browser, fara sa instalati aplicatia.

Poate nu esti fan televiziune online Focus Sat, si preferi varianta de televiziune prin satelit. Aici gasesti un Ghid Focus Sat in Germania, Instalare antena Satelit >>